Bitcoin Loophole Anmeldelse

Bitcoin Loophole er en krypto-robot som automatisk kjøper/selger kryptovaluta og genererer en avkastning på investeringen din. Testresultatene våre viser at
Bitcoin Loophole IKKE er svindel. I denne artikkelen kan du lære om hvordan kryptoroboter virker, hva du skal se etter og hvordan du kommer i gang med
Bitcoin Loophole.

På samme måte som aksjeroboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, har kryptoroboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert allerede set reklamer for dem på Facebook, men i denne artikkelen ser vi
nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Bitcoin Loophole.

Bransjen for kryptoroboter har dessverre vært rammet av en del bedragerisaker, der utspekulerte bakmenn har utnyttet hypen rundt Bitcoin og har stukket av med pengene i stedet for å investere dem som avtalt.

Derfor er det viktig å gjøre en grundig bakgrunnssjekk før du velger en kryptorobot og det er derfor vi har testet Bitcoin Loopholeog en hel del andre krypto-roboter for deg.

I testen vår fikk vi en avkastning på 2628,95 Euro på bare en uke etter å ha opprettet en prøvekonto på 1500 Euro.

Vil du lære mer om Bitcoin Loophole? Bruk oversikten under og hopp direkte til det avsnittet du leter etter.

Hopp direkte til

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

🔎 Vår test av Bitcoin Loophole 🔎

For å teste Bitcoin Loophole opprettet vi en demokonto der vi får 1500 Euro å handle med. Her lot vi investeringsroboten kjøre i en ukes tid og fikk resultatet. Det ble at vi hadde vunnet 2628,92  Euro og derfor stod med en samlet saldo på 4128,92.

Vi har ikke prøvd å ta ut penger fra plattformen og investering er alltid forbundet med en viss risiko, men ut ifra testen vår kan vi se at Bitcoin Loophole er en fungerende robot som holder det den lover om en positiv avkastning. Hadde vi latt roboten kjøre lenger kunne resultatet lett bli mer enn 20.0000 Euro.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

🤖 Sånn Virker Krypto-roboter 🤖

På samme måte som aksje-roboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, er krypto-roboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt, gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert sett reklamer allerede på Facebook, men i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Bitcoin Loophole.

Det finnes programvare som kan hjelpe deg med å gjøre automatiske handler. Dvs. At den står for å kjøpe og selge. På en tidspunkt så jeg en dokumentar om investering som jeg dessverre ikke husker navnet på, der et stort trading firma i Chicago fortalte at når en investor først hadde bestemt seg for en bestemt aksje, så var det trading programvare som stod for å få den beste avtalen.

For mange er det drømmen at man kan få en robot-investeringsmaskin som bare tjener penger for deg, mens du passer jobben din. På den måten slipper du å gjøre noe. Dessverre vet svindlere også at dette er noe som du bryr deg om og derfor prøver de å svindle penger fra folk.

Legg merke til hvor mye en Bitcoin Loophole skriver om at du kan ha ferie når du vil. Det er det som hele siden handler om. Å få deg til å tenke på alle de tingene du kan bruke pengene dine på.

Bitcoin Loopholes plattform sier ikke mye om hva den kan. Bare at den tjener masse penger for deg. Når du begynner der, så setter den i gang med en demoversjon, der du på bare få minutter har tjent masse penger.

Hvis det var så lett ville alle de store firmaene allerede gjøre det. Det er helt absurde statements på hjemmesiden om at du kan tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart at du godt kan gjøre mer automatisk handel fordi alt foregår via datamaskin i dag. Siden du er endt opp på dette innlegger, antar vi at det er noe du synes er spennende.

💰 Guide: Sånn oppretter du en konto 💰

Å lage en konto på Bitcoin Loophole tar mindre enn to minutter og så får du adgang til en demo konto. Velger du å sette inn penger tar det fem minutter før du er i gang med å investere.

I guiden under finner du skritt for skritt forklaringer på hvordan du gjør det:

Det første skrittet er å gå inn på btc-loophole.com der du finner mer info om Bitcoin Loophole og et innmeldingsskjema.

Etter at du har fylt ut skjemaet får du adgang til investeringsplattformen og her kan du velge å enten sette inn penger eller prøve en demokonto først. I dette tilfellet trykket jeg på “Lets start trading!for å komme videre. 

Så åpner et vindu der jeg kan sette inn penger. Her kan man sette inn penger direkte med Visa, Visa/Dankort og Mastercard. 

Når pengene er satt inn gjelder det å huske å starte «Auto Trade»-funksjonen og så begynner roboten å handle. Det er også her du finner muligheten for å ta ut pengene dine igjen ved å klikke på «Withdraw» eller sette inn mer ved å trykke på «Deposit». Nederst kan du sette handeasinnstillingene dine, det er de du ser nedenunder som ble brukt i vårt forsøk ovenfor.

❓ Ofte Stilte spørsmål ❓

Er Bitcoin Loophole svindel?

Nei, Bitcoin Loophole er IKKE svindel, men det finnes dessverre falske plattformer som prøver å utnytte suksessen som Bitcoin Loophole har hatt for å lure penger ut av folk. Derfor er det viktig å opprette en bruker den ekte Bitcoin Loophole plattformen. 

Har Bitcoin Loophole vært på God Morgen Norge?

Det florerer en artikkel på Facebook om at kryptoroboter har vært på Tv-programmet God Morgen Norge. Det er dessverre svindel der utspekulerte forbrytere prøver å utnytte kjente mennesker og kryptoroboter for å stjele folks penger. Det har ikke vært noen kryptoroboter på God Morgen Norge.  

Har Kristoffer Hivju investret i Bitcoin Loophole?

Nej, Kristoffer Hivju har ikke investert i Bitcoin og er heller ikke en del av Bitcoin Loophole. Artiklene som florerer omkring dette på sosiale medier er ren svindel som prøver å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Kjell Inge Røkke investert i Bitcoin Loophole?

Nej Kjell Inge Røkke har ikke investert i Bitcoin Loophole. Artiklene som florerer på spesielt sosiale medier omkring dette er ren svindel for å prøve å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Aksel Hennie investert i Bitcoin Loophole?

Nei, Aksel Hennie har ikke investert i Bitcoin og er ikke en del av Bitcoin Loophole. Artiklene som florerer omkring dette på spesielt sosiale medier, er ren svindel i et forsøk på å lure kredittkortopplysninger fra nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.