Bitcoin Pro Anmeldelse

Bitcoin Pro er en automatisk kryptoinvesteringsrobot som automatisk kjøper/selger Bitcoin. Ved å kjøpe og selge ut ifra en rekke avanserte algoritmer, påstår BitcoinPro å ha en suksessrate på 88%, en påstand vi kommer til å teste i denne artikkelen.

Før du leser videre kan vi avsløre: Bitcoin Pro er ikke svindel! — Vi har testet plattformen.

Les mer under og lær hvordan vi tjente 3878,92 Euro medBitcoin Pro.

Vil du lære mer om Bitcoin Pro? Bruk oversikten under og hopp direkte til det avsnittet du leter etter.

Hopp direkte til

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🔎 Er Bitcoin Pro Svindel? 🔎

Bransjen for krypto-roboter har dessverre blitt rammet av en del bedragerisaker der utspekulerte bakmenn har utnyttet hypen rundt Bitcoin og stukket av med pengene i stedet for å investere dem som avtalt. Derfor er det viktig med en grundig bakgrunnssjekk før du velger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Pro samt en rekke andre krypto-roboter for deg.

For å prøve plattformen har vi opprettet en konto der vi satte inn 250 Euro. På 60 dager ble 250 Euro til 4129,92 Euro, altså en profitt på 3878,92 Euro. Etterfølgende har vi tatt ut pengene med suksess, selv om det tok nesten 14 dager for å få pengene ut av plattformen.

Husk at resultatene våre ikke er en garanti for at du får samme resultater og at investering alltid er forbundet med risiko. 

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🤖 Sånn Virker Krypto-roboter 🤖

På samme måte som aksje-roboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, er krypto-roboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt, gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert sett reklamer allerede på Facebook, men i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Bitcoin Pro.

Det finnes programvare som kan hjelpe deg med å gjøre automatiske handler. Dvs. At den står for å kjøpe og selge. På en tidspunkt så jeg en dokumentar om investering som jeg dessverre ikke husker navnet på, der et stort trading firma i Chicago fortalte at når en investor først hadde bestemt seg for en bestemt aksje, så var det trading programvare som stod for å få den beste avtalen.

For mange er det drømmen at man kan få en robot-investeringsmaskin som bare tjener penger for deg, mens du passer jobben din. På den måten slipper du å gjøre noe. Dessverre vet svindlere også at dette er noe som du bryr deg om og derfor prøver de å svindle penger fra folk.

Legg merke til hvor mye en Bitcoin Pro skriver om at du kan ha ferie når du vil. Det er det som hele siden handler om. Å få deg til å tenke på alle de tingene du kan bruke pengene dine på.

Bitcoin Pros plattform sier ikke mye om hva den kan. Bare at den tjener masse penger for deg. Når du begynner der, så setter den i gang med en demoversjon, der du på bare få minutter har tjent masse penger.

Hvis det var så lett ville alle de store firmaene allerede gjøre det. Det er helt absurde statements på hjemmesiden om at du kan tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart at du godt kan gjøre mer automatisk handel fordi alt foregår via datamaskin i dag. Siden du er endt opp på dette innlegger, antar vi at det er noe du synes er spennende.

💰 Guide: Kom Godt I gang Med Bitcoin Pro 💰

Det tar ca. 5 minutter å opprette en konto, legg til 10 minutter til å snakke med en rådgiver og komme i gang med å investere.

Skritt 1: Opprett en konto
Start med å gå ind på siden med lenken under og deretter kan du følge guiden end å scrolle lenger ned på siden her og følge bildene.

Klikk her for å besøke Bitcoin Pro 

Når du har utfylt formularen får du en pop-up-melding om at du er opprettet og kan begynne å handle. Når du trykker på «Klikk her og start med å handle» kommer du videre til selve handelsplattformen.

Plattformen jeg ble videresendt til er Bullishcoin, men det kan godt endre seg siden det er flere plattformer som kan integreres med Bitcoin Pro.
De integreres gjennom opensource plattformen MT4, som har mer enn 1000 forskjellige handelsplattformer og stor mulighet for å sette opp automatiske handler.

Da jeg hadde opprettet profilen min ventet jeg på et anrop fra Bitcoin Pro som kom innen 30 minutter. Her hjalp de meg gjennom hele prosessen med å sette inn penger og få robotten i gang.

Platformen understøttet VoguePay, kredittkort og kryptovaluta til å sette inn penger. Jeg kunne opprette en konto i enten Euro eller USD på selve plattformen og valgte Euro siden Norge følger Euroen og jeg derfor ikke hadde så stor valutarisiko.

Skulle du ha lyst til å handle manuelt er det også mulig med en fullt funksjonell handelsplattform.

❓ Ofte Stilte spørsmål ❓

Er Bitcoin Pro svindel?

Nei, Bitcoin Pro er IKKE svindel, men det finnes dessverre falske plattformer som prøver å utnytte suksessen som Bitcoin Pro har hatt for å lure penger ut av folk. Derfor er det viktig å opprette en bruker den ekte Bitcoin Pro plattformen. 

Har Bitcoin Pro vært på God Morgen Norge?

Det florerer en artikkel på Facebook om at kryptoroboter har vært på Tv-programmet God Morgen Norge. Det er dessverre svindel der utspekulerte forbrytere prøver å utnytte kjente mennesker og kryptoroboter for å stjele folks penger. Det har ikke vært noen kryptoroboter på God Morgen Norge.  

Har Kristoffer Hivju investret i Bitcoin Pro?

Nej, Kristoffer Hivju har ikke investert i Bitcoin og er heller ikke en del av Bitcoin Pro. Artiklene som florerer omkring dette på sosiale medier er ren svindel som prøver å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Kjell Inge Røkke investert i Bitcoin Pro?

Nej Kjell Inge Røkke har ikke investert i Bitcoin Pro. Artiklene som florerer på spesielt sosiale medier omkring dette er ren svindel for å prøve å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Aksel Hennie investert i Bitcoin Pro?

Nei, Aksel Hennie har ikke investert i Bitcoin og er ikke en del av Bitcoin Pro. Artiklene som florerer omkring dette på spesielt sosiale medier, er ren svindel i et forsøk på å lure kredittkortopplysninger fra nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid