Bitcoin Rush Anmeldelse

Bitcoin Rush er en kryptorobot som automatisk kjøper og selger Bitcoins og andre kryptovalutaer og dermed genererer en avkastning for deg. Alt imens du kan gjøre akkurat det du har lyst til.

Vi har testet Bitcoin Rush og kan avsløre at det IKKE er svindel. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan Bitcoin Rush og andre kryptoroboter fungerer og hvordan du kan komme i gang selv med å tjene penger med Bitcoin Rush.

I mange år har det eksistert aksjeroboter. Det er den samme teknologien som er blitt videreudviklet til Kryptorobotene. Her er teknologien bare enda mer effektiv fordi kryptovalutamarkedene svinger veldig voldsomt og det gjør markedene mer lukrative når man bruker en robot.

Du har sikker allerede sett reklamer for dem på Facebook, men i denne artikkelen dykker vi lenger ned i konseptet og ser nærmere på om du egentlig kan stole på plattformer som Bitcoin Rush.

Dessverre har det vært noen uheldige saker rundt kryptobransjen, der kriminelle har utnyttet Bitcoins popularitet grovt og har stukket av med pengene i stedet for å investere dem som avtalt. Derfor er det viktig at du undersøker den kryptoroboten du kunne tenke deg å bruke grundig før du investerer. Og derfor har vi testet Bitcoin Rush og andre kryptoroboter.

I vår test av Bitcoin Rush fikk vi en avkastning på 2628,92 Euro på bare fem dager med en investering på 1500 Euro. 

Vil du lære mer om Bitcoin Rush? Bruk oversikten under og hopp direkte til det avsnittet du leter etter.

Hopp direkte til

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🔎 Hva er Bitcoins og andre kryptovalutaer? 🔎

Bitcoins er en valuta som utelukkende finnes på internettet, og som ikke er regulert av et land eller bank, men i stedet blir til gjennom blockchain-teknologien som gjør Bitcoins til en form for p2p-valuta.

Bitcoins ble skapt i kølvandet av finanskrisen i 2008 det mange mistet troen på det etablerte systemet. Siden da har Bitcoins blitt populært først som valuta på Darkweb, fordi det er mulig å handle med total anonymitet med Bitcoins, og deretter ble Bitcoins mainstream på grunn av de store kursstigningene i 2017. Samtidig begynte det med Bitcoins popularitet også å dukke opp mange andre kryptovalutaer.

Blockchain-teknologien er blitt kåret til å være den største oppfinnelsen siden internettet selv og noen mener at Bitcoins er fremtidens valuta. Men det er også mange som kritiserer kryptovalutaene. Både fordi de i stort omfang brukes som betalingsmiddel i ulovlige aktiviteter, men også fordi mange mener at kurssvingningene er for voldsomme til at de kan brukes som faktisk valuta.

Men uansett hva er kryptovalutaene kommet for å bli og som investeringsobjekt er de noe av det mest spennende man kan finne akkurat nå.

🤖 Hvordan virker kryptoroboter? 🤖

Bitcoins er det villeste eksempelet på kursstigninger i nyere tid. I 2017 eksploderte prisen og gjorde mennesker som bare hadde investert få hundre dollar på starten av 2010-tallet til mangemillionærer.

Det er også disse ville kursstigningene som vi kan se på en grafikk som den under. Men hva en sånn grafikk under ikke forteller, er de massive prissvingningene som er ved nesten alle kryptovalutaer, der de godt kan stige 20% den ene dagen og falle 30% den neste.

Dette skyldes primært at det ikke er en organisasjon som stabiliserer kryptovalutaer som er tilfellet med nationalbankene i forbindelse med vanlige FIAT valutaer. De store svingningene kan for noen investorer virke skremmende, men hvis du kan forutse hvilken retning prisen går i gir det en mulighet for store fortjenester og det er akkurat det som Bitcoin Rush prøver på.

🤑 Vår test av Bitcoin Rush – 2629 Euro i avkastning på fem dager 🤑

Da vi skulle teste Bitcoin Rush lagde vi en demo konto, der vi fikk 1500 Euro å handle med.

Vi lot roboten kjøre i et fem dager og kunne så stoppe den med en avkastning på 2628,92 Euro. 

Det kan ta lang tid å få pengene ut av plattformen og man skal være bevisst omkring at investering alltid innebærer en form for risiko.  

Vi kan dog konkludere med at Bitcoin Rush holder det de lover om et godt overskudd. 

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

💰 Guide: Sånn oppretter du en konto 💰

For å opprette en konto på Bitcoin Rush skal du sette av ca. 15 minutter til å lage kontoen, teste demokontoen din, sette inn investeringen og sette i gang auto-investor.

I guiden under finner du skritt for skritt forklaringer på hvordan du gjør det:

Det første skrittet er å gå inn på thebitcoinsrush.com der du finner mer info om Bitcoin Rush og et innmeldingsskjema.

Etter at du har fylt ut skjemaet får du adgang til investeringsplattformen og her kan du velge enten å sette inn penger eller prøve en demokonto først. I dette tilfellet trykket jeg på “Let’s start trading!” for å komme videre.

Deretter blir du sendt videre til Bullishcoin som er selve handelsplattformen. Bitcoin Rush er roboten som automatisk handler, og Bullishcoin er plattformen det det kjøpes og selges Bitcoin. Her skal du melde deg inn og sette inn minst 250 Euro. Når du har meldt deg inn tas du tilbake til Bitcoin Rush plattformen.

Når du har opprettet kontoen din vil en account manager ringe deg. 

👍 Konklusjon 👍

Kursen for bitcoins og andre kryptovalutaer svinger veldig og det er derfor er mulig å tjene mye penger raskt hvis man forstår å kjøpe og selge på riktig tidspunkt. – Og det er akkurat det du kan bruke en kryptorobot som Bitcoin Rush til.

Som man kan se ut ifra testen vår er det mange penge å tjene. – Men man skal selvfølgelig også være oppmekrsom på at investering alltid er forbundet med en risiko.

Men samtidig skal man heller ikke la denne risikoen holde deg tilbake. For hvem drømmer ikke om en robot som kan tjene penger mens man holder på med alt mulig annet?

❓ Ofte Stilte spørsmål ❓

Er Bitcoin Rush svindel?

Nei, Bitcoin Rush er IKKE svindel, men det finnes dessverre falske plattformer som prøver å utnytte suksessen som Bitcoin Rush har hatt for å lure penger ut av folk. Derfor er det viktig å opprette en bruker den ekte Bitcoin Rush plattformen. 

Har Bitcoin Rush vært på God Morgen Norge?

Det florerer en artikkel på Facebook om at kryptoroboter har vært på Tv-programmet God Morgen Norge. Det er dessverre svindel der utspekulerte forbrytere prøver å utnytte kjente mennesker og kryptoroboter for å stjele folks penger. Det har ikke vært noen kryptoroboter på God Morgen Norge.  

Har Kristoffer Hivju investret i Bitcoin Rush?

Nej, Kristoffer Hivju har ikke investert i Bitcoin og er heller ikke en del av Bitcoin Rush. Artiklene som florerer omkring dette på sosiale medier er ren svindel som prøver å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Kjell Inge Røkke investert i Bitcoin Code?

Nej Kjell Inge Røkke har ikke investert i Bitcoin Rush. Artiklene som florerer på spesielt sosiale medier omkring dette er ren svindel for å prøve å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Aksel Hennie investert i Bitcoin Code?

Nei, Aksel Hennie har ikke investert i Bitcoin og er ikke en del av Bitcoin Rush. Artiklene som florerer omkring dette på spesielt sosiale medier, er ren svindel i et forsøk på å lure kredittkortopplysninger fra nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid