Cryptosoft Anmeldelse

Cryptosoft er en krypto-robot som automatisk kjøper/selger kryptovaluta og genererer en avkastning på investeringen din. Testresultatene våre viser at Cryptosoft IKKE er svindel. I denne artikkelen kan du lære om hvordan kryptoroboter virker, hva du skal se etter og hvordan du kommer i gang med Cryptosoft.

På samme måte som aksjeroboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, har kryptoroboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert allerede sett reklamer for dem på Facebook, men i denne artikkelen ser vi
nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Cryptosoft.

Bransjen for kryptoroboter har dessverre vært rammet av en del bedragerisaker, der utspekulerte bakmenn har utnyttet hypen rundt Bitcoin og har stukket av med pengene i stedet for å investere dem som avtalt.

Derfor er det viktig å gjøre en grundig bakgrunnssjekk før du velger en kryptorobot og det er derfor vi har testet Cryptosoft og en hel del andre krypto-roboter for deg.

I testen vår fikk vi en avkastning på 2628 Euro på bare et par dager.

Vil du lære mer om Cryptosoft? Bruk oversikten under og hopp direkte til det avsnittet du leter etter.

Hopp direkte til

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🔎 Vår test av Cryptosoft 🔎

For å teste Cryptosoft opprettet vi en demokonto der man får 1500 Euro å teste for. Vi lot den kjøre i et par dager og resultatet kan du se under. Vi hadde et overskuet på 2628 Euro og en samlet balanse på 4128,92 Euro med en enkelt åpen handel igjen.

Resultatene av demokontoen er ingen garanti for fremtidige resultater og vi har ikke prøvd å ta ut penger fra plattformen. Det vi kan se er at roboten fungerer og lever opp til det som vi ble lovet da vi meldte oss inn på plattformen. 

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🤖 Sånn Virker Krypto-roboter 🤖

På samme måte som aksje-roboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, er krypto-roboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt, gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert sett reklamer allerede på Facebook, men i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Cryptosoft.

Det finnes programvare som kan hjelpe deg med å gjøre automatiske handler. Dvs. At den står for å kjøpe og selge. På en tidspunkt så jeg en dokumentar om investering som jeg dessverre ikke husker navnet på, der et stort trading firma i Chicago fortalte at når en investor først hadde bestemt seg for en bestemt aksje, så var det trading programvare som stod for å få den beste avtalen.

For mange er det drømmen at man kan få en robot-investeringsmaskin som bare tjener penger for deg, mens du passer jobben din. På den måten slipper du å gjøre noe. Dessverre vet svindlere også at dette er noe som du bryr deg om og derfor prøver de å svindle penger fra folk.

Legg merke til hvor mye en Cryptosoft skriver om at du kan ha ferie når du vil. Det er det som hele siden handler om. Å få deg til å tenke på alle de tingene du kan bruke pengene dine på.

Cryptosofts plattform sier ikke mye om hva den kan. Bare at den tjener masse penger for deg. Når du begynner der, så setter den i gang med en demoversjon, der du på bare få minutter har tjent masse penger.

Hvis det var så lett ville alle de store firmaene allerede gjøre det. Det er helt absurde statements på hjemmesiden om at du kan tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart at du godt kan gjøre mer automatisk handel fordi alt foregår via datamaskin i dag. Siden du er endt opp på dette innlegger, antar vi at det er noe du synes er spennende.

💰 Guide: Sånn oppretter du en konto 💰

Å oprette en konto på Cryptosoft tar under to minutter, deretter får du adgang til en demokonto. Hvis du velger å sette inn penger tar det fem minutter før du er i gang med å investere.

I guiden under finner du skritt for skritt forklaringer på hvordan du gjør det.

Det første skrittet er å gå inn på the-cryptosoftware.com der du finner mer info om Cryptosoft og et innmeldingsskjema.

Etter du har fylt ut skjemaet får du adgang til investeringsplattformen. Her kan du velger å enten sette inn penger eller prøve en demokonto først. I dette tilfellet trykket jeg på “Let’s start trading!” for å komme videre.

Så åpner et vindu der jeg kan sette inn penger. Her er det en del skritt der du skal fylle ut mer informasjon så du kan deponere penger på plattformen.

Når du har opprettet kontoen din vil en account manager ringe deg. 

Etter å ha deponert penger på plattformen kommer du i retur til denne oversikten. Her kan du stille inn trading settings eller velge å starte med det samme ved å trykke på «off» i høyre side der autotrader går på ‘on’ og du begynner å handle.

❓ Ofte Stilte spørsmål ❓

Er Cryptosoft svindel?

Nei, Cryptosoft er IKKE svindel, men det finnes dessverre falske plattformer som prøver å utnytte suksessen som Cryptosoft har hatt for å lure penger ut av folk. Derfor er det viktig å opprette en bruker den ekte Cryptosoft plattformen. 

Har Cryptosoft vært på God Morgen Norge?

Det florerer en artikkel på Facebook om at kryptoroboter har vært på Tv-programmet God Morgen Norge. Det er dessverre svindel der utspekulerte forbrytere prøver å utnytte kjente mennesker og kryptoroboter for å stjele folks penger. Det har ikke vært noen kryptoroboter på God Morgen Norge.  

Har Kristoffer Hivju investret i Cryptosoft?

Nej, Kristoffer Hivju har ikke investert i Bitcoin og er heller ikke en del av Cryptosoft. Artiklene som florerer omkring dette på sosiale medier er ren svindel som prøver å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Kjell Inge Røkke investert i Cryptosoft?

Nej Kjell Inge Røkke har ikke investert i Cryptosoft. Artiklene som florerer på spesielt sosiale medier omkring dette er ren svindel for å prøve å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Aksel Hennie investert i Cryptosoft?

Nei, Aksel Hennie har ikke investert i Bitcoin og er ikke en del av Cryptosoft. Artiklene som florerer omkring dette på spesielt sosiale medier, er ren svindel i et forsøk på å lure kredittkortopplysninger fra nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid